Strandvägen 4 info@kolmardensbuss.se 011 391107

Jobba hos oss

Intresserad av att ingå i vårat team på Kolmårdens Buss och bidra med dina kunskaper och färdigheter.

För att passa in hos oss på Kolmårdens Buss behöver du vara: service inriktad, flexible, gilla varierande arbete, glad humör samt gilla att möta nya människor i vardagen. Personligheten är väldigt viktig då du är vårat ansikte utåt. Du möter våra kunder och deras kunder. Ditt bemötande kan förgylla deras dag. Vi möter människor i olika situationer i livet allt från förtroendet att säkert och tryggt köra våra barn till skolan till att hjälpa de med olika funktions nedsättningar på en turist resa. Oavsett om du kör turistbuss eller lastbil i våran organisation sätts stora krav på kundbemötandet, effektivitet, initiativ förmåga och självständighet.  

Just nu söker förare till en asfalts bil som kommer ingå som lagbil i ett asfaltslag. Vi följer läggaren inom det län den jobbar och flyttar maskiner bodar och kör asfalt. Det sker med krokbil och släp med asfalts baljor som kan sättas i varandra.
Skicka ansökan till info@kolmardensbuss.se

vi söker också förare till buss och lastbil, samt lastbil med släp vi ser helst att du har alla behörigheter för tunga fordon C CE D DE.

Men övriga kombinationer går också bra vi har anläggnings bilar, trailer dragare med container chassie.

Samt turistbussar i alla storlekar.

 Till sommaren söker vi

förare med B körkort för mindre distribution till dagis med rullande värmeskåp.

Även en C tjänst tillgänglig över sommaren.

Tvecka inte att skicka in en ansöka till

info@kolmardensbuss.se